Maksuehdot ja alennukset

Kurssilaskutus

Lasku lähetetään suoraan kotiosoitteeseen, ja kukin lasku maksetaan omalla viitenumerollaan. Lyhytkurssit pyritään laskuttamaan ennen kurssin alkua. Maksumuistutukset lähetetään Lindorff Oy:n kautta. Laskutusta koskevissa asioissa tulee asioida Lindorffin kanssa. Yhteystiedot löytyvät laskusta. Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä myös itse Paytrail-maksupalvelun kautta.

Verkkomaksaminen, palvelusetelit ja -saldot

Opistolla on käytössä sportti- ja kulttuuripassi (e-passi), Smartum-saldo sekä Paytrail-maksutapa. Valitse haluttu maksutapa jo kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.

=> Lue lisää

Alennukset

Opisto myöntää 50 %:n alennuksen työttömille ja opiskelijoille. Alennus on henkilökohtainen. Alennus ei koske avoimen yliopiston kursseja, erikoishinnoiteltuja kursseja, luentoja eikä aktiiviopiskelijan etua. Toimita alennuksen saamiseksi todistus toimistoon heti ilmoittautumisesi jälkeen. Mikäli lasku on jo lähetetty, ei alennuksia voida enää myöntää. Jos todistuksen saaminen viivästyy, ilmoita siitä toimistoon mahdollisimman pian.

Aktiiviopiskelijan etu

Maksamalla 160 € alkavalla lukuvuodella, voi osallistua suurimpaan osaan opiston kursseista rajattomasti, mikäli kursseilla on tilaa. Opiskelijan on ilmoittauduttava aktiiviopiskelijaksi opiston toimistoon 22.8. mennessä. Peruutusehdot koskevat myös aktiiviopiskelijaa. Avoimen yliopiston opetus, luentojen ovimaksut sekä ei alennuksia -kurssit eivät kuulu aktiiviopiskelijaedun piiriin.

Mikäli kurssihinnan perässä on merkintä: ”ei alennuksia” on se erikoishinnoiteltu kurssi, josta ei myönnetä alennuksia eikä se kuulu aktiiviopiskelijaedun piiriin.