Maksuehdot ja alennukset

Kurssilaskutus

Lasku lähetetään suoraan kotiosoitteeseen, ja kukin lasku maksetaan omalla viitenumerollaan. Lyhytkurssit pyritään laskuttamaan ennen kurssin alkua. Osan kursseista voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä myös itse Paytrail-maksupalvelun kautta.

Maksumuistutukset lähetetään Lowell Suomi Oy:n kautta. Yhteystiedot löytyvät laskusta.

Verkkomaksaminen, ja saldot

Opistolla on käytössä sportti- ja kulttuuripassi (e-passi), Smartum-saldo sekä Paytrail-maksutapa. Valitse haluttu maksutapa jo kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.

=> Lue lisää

Alennukset

Opisto myöntää 50 %:n alennuksen työttömille, opiskelijoille ja koululaisille (2007 – 2009 syntyneet). Alennus on henkilökohtainen. Alennus ei koske avoimen yliopiston kursseja, erikoishinnoiteltuja kursseja, luentoja eikä aktiiviopiskelijan etua (katso kohta: erikoishinnoitellut kurssit). Toimita alennuksen saamiseksi todistus toimistoon heti ilmoittautumisesi jälkeen. Mikäli lasku on jo lähetetty, ei alennuksia voida enää myöntää. Jos todistuksen saaminen viivästyy, ilmoita siitä toimistoon mahdollisimman pian.

Aktiiviopiskelijan etu

Maksamalla 171 € alkavalla lukuvuodella, voi osallistua suurimpaan osaan opiston kursseista rajattomasti, mikäli kursseilla on tilaa. Opiskelijan on ilmoittauduttava aktiiviopiskelijaksi opiston toimistoon 22.8. mennessä. Peruutusehdot koskevat myös aktiiviopiskelijaa. Avoimen yliopiston opetus, luentojen ovimaksut sekä ei alennuksia -kurssit eivät kuulu aktiiviopiskelijaedun piiriin.

Mikäli kurssihinnan perässä on merkintä: ”ei alennuksia” on se erikoishinnoiteltu kurssi, josta ei myönnetä alennuksia eikä se kuulu aktiiviopiskelijaedun piiriin.