Saavutettavuusseloste

hiidenopisto.fi -verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa on pyritty noudattamaan saavutettavuusperiaatteiden WCAG 2.1 –ohjeistusta. Sivustosta vastaa Hiiden Opisto ja sivuston tekninen toteuttaja on Valu Digital Oy.

Sivustoa auditoidaan säännöllisesti Siteimprove-työkalun avulla.

Tämä sivusto ei kaikin osin täytä julkisorganisaatioille asetettuja AA-tason saavutettavuuskriteerejä

Verkkosivuillamme on saavutettavuusongelmia esimerkiksi:

  • Kontrastien ja otsikkotasojen kanssa
  • Kuvien ja elementtien vaihtoehtoisissa teksteissä
  • Asiakirjojen sisältöjen saavutettavuudessa

Teemme jatkuvasti työtä yllämainittujen ongelmien ratkaisemiseksi.

Tarkempia yksityiskohtia saavutettavuusongelmista on kerätty lohja.fi- sivun yhteydessä olevaan saavutettavuusselosteeseen, johon pääsee tutustumaan linkistä https://www.lohja.fi/kaupunki-ja-hallinto/lohjan-kaupunki/saavutettavuusseloste/

Palaute

Sivuston saavutettavuuteen liittyvää palautetta ja kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen hiidenopisto(at)lohja.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle osoitteeseen hiidenopisto(at)lohja.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö, www.saavutettavuusvaatimukset.fi, saavutettavuus(at)avi.fi, puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi!