Avoimen yliopiston tarjonta 23-24 julkaistu!

Yliopisto-opintoja Hiiden Opistossa – ilmoittautuminen syyskauden 2023 kursseille on käynnissä!

Hiiden Opistossa voi opiskella avoimen yliopiston yksittäisiä opintojaksoja tai perusopintokokonaisuuksia. Turun avoimen yliopiston ja Hiiden Opiston kanssa yhteistyössä järjestettävä opintotarjonta on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen syksyllä alkaviin opintoihin on käynnistynyt!

Lukuvuonna 2023-2024 tarjolla on opintoja kasvatustieteistä, oikeustieteestä sekä englannista. Syksyllä käynnistyvät Aikuis- ja aikuiskasvatustieteen perusopinnot, Erityispedagogiikan perusopinnot, akateemisen englannin Academic and Professional Skills -opintojakso sekä Johdatus oikeustieteen opintoihin ja oikeudelliseen ajatteluun -opintojakso. Keväällä voi jatkaa oikeustieteen opintoja Perhe- ja jäämistöoikeuden -opintojaksolla.

Monimuoto-opiskelussa ryhmä ja tuutori auttavat opintotavoitteiden saavuttamisessa.

Yhteistyöoppilaitoksissa järjestettävä avoimen yliopiston opinnot suoritetaan monimuoto-opiskeluna. Monimuoto-opiskelussa ryhmä ja tuutori auttavat opintotavoitteiden saavuttamisessa. Opiskelu tapahtuu verkossa, opintoryhmissä ja toisinaan reaaliaikaisena etäopetuksena tai lähiopetuksena.

Opinnoissa menestymiselle ovat etuina sujuvat tietotekniset taidot ja aktiivinen ote omaan oppimiseen ja oppimistavoitteisiin. Suoritetut opintopisteet ovat hyödynnettävissä jatko-opinnoissa, työllistymisessä tai nykyistä työtä täydentävinä opintoina.

Yliopisto-opiskelu on vapaaehtoista ja siitä voi tulla jopa elämänmittainen harrastus! Lue lisää avoimen yliopiston opintotarjonnasta 2023-2024 Hiiden Opiston kotisivuilta www.hiidenopisto.fi.