Ilmoittautuminen

Hiiden_Opiston_toimisto_Laurentius-talossa

⇒Tästä ilmoittautumiseen

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021-2022

Lukuvuoden 2021-2022 kurssitarjonnasta löytyy yli 600 kurssia Lohjan, Vihdin ja Siuntion alueella. Laajassa opinto-ohjelmassa on paljon tuttuja ja suosituksi osoittautuneita kursseja, kuten kuvataidetta, kahvakuulaa, liikuntaa, sijoittamisen ja kielten kursseja. Kädentaidoissa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja. IT- ja media -kursseilla löydetään ratkaisuja digipulmiin ja otetaan käyttöön etätyöskentelyynkin sopivat verkkoalustat, kuten Google Meet.

Tutustu kurssitarjontaan netissä tai selaa sähköistä opinto-opasta.

Ilmoittautuminen kevätkauden kursseille alkaa marraskuussa!

⇒ keskiviikkona 10.11.2021 klo 9

⇒ Ilmoittautumiset kätevästi netissä tai puhelimitse 044 369 1498

Ilmoittautujalle muistiksi:

  • Ota talteen ilmoittautumisnumerosi, jonka saa netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Sillä voi myöhemmin peruuttaa kurssin netissä tai tarkistaa ilmoittautumisia.
  • Mahdollisista muutoksista tiedotetaan sähköpostin sekä tekstiviestien välityksellä.
  • Opiskelijat, työttömät ja koululaiset (2006-2008 syntyneet) saavat alennusta -50 %.
  • Aktiiviopiskelijan edulla 171 € saa opiskella rajattomasti normaalihintaisilla kursseilla niin paljon kuin paikkoja riittää. Ilmoittaudu aktiiviopiskelijaksi 20.8. mennessä.
  • Ilmoittautumisasioissa voi olla myös yhteydessä Hiiden Opiston toimistoon 044 369 1498. Lisätietoja voi kysyä myös sähköpostilla hiidenopisto@lohja.fi
  • Tutustu myös peruutusehtoihimme.

Ilmoittautumisia ei oteta vastaan etukäteen. Opiskelupaikasta ei lähetetä erillistä kutsua ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä, jos kurssi peruuntuu tai olet saamassa opiskelupaikan varasijalta. Vain riittävä opiskelijamäärä takaa kurssin käynnistymisen.

=> Siirry ilmoittautumiseen

Terveysturvallisuuden huomioiminen Hiiden Opistossa

Noudatamme Hiiden Opiston yhteistyökuntien, Lohjan kaupungin ja THL:n, AVI:n ja OPH:n vapaalle sivistystyölle annettuja voimassa olevia koronaohjeistuksia. Lähiopetuksen opintoryhmien koot määritellään ohjeistusten mukaisiksi.

♥ Kurssille saapuessasi noudatathan THL:n ohjeistuksia, etkä saavu oireisena paikalle ♥