Ilmoittautuminen

valokuvaus Veikko kivilahti Hiiden Opisto

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021

Lukuvuoden 2020-2021 kurssitarjonnasta löytyy yli 670 kurssia Lohjan, Vihdin ja Siuntion alueella. Laajassa opinto-ohjelmassa on paljon tuttuja ja suosituksi osoittautuneita kursseja, kuten kuvataidetta, kahvakuulaa, liikuntaa, sijoittamisen ja kielten kursseja. Kädentaidoissa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja. Atk ja media kursseilla löydetään ratkaisuja digipulmiin ja otetaan käyttöön etätyöskentelyynkin sopivat verkkoalustat, kuten Google Meet.

Hiiden Opistossa voi opiskella myös Avoimen yliopiston opintoja, kuten kasvatustieteitä, erityispedagogiikkaa ja psykologiaa. Opinnot järjestetään yhteistyössä Turun yliopiston kanssa

Tutustu kurssitarjontaan netissä tai selaa sähköistä opinto-opasta.

Seuraamme opistossa koronavirustilannetta ja noudatamme THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita. Kurssille saapuessasi noudatathan THL:n ohjeistuksia, etkä saavu oireisena paikalle. 

Ilmoittautumiset kätevästi netissä tai puhelimitse 044 369 1498

Toimisto avoinna:

  • lukukausien aikana ma-to klo 12-16 

Ilmoittautujalle muistiksi:

  • Ota talteen ilmoittautumisnumerosi, jonka saa netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Sillä voi myöhemmin peruuttaa kurssin netissä tai tarkistaa ilmoittautumisia.
  • Mahdollisista muutoksista tiedotetaan sähköpostin sekä tekstiviestien välityksellä.
  • Opiskelijat, työttömät ja koululaiset (2005-2007 syntyneet) saavat alennusta -50 %.
  • Aktiiviopiskelijan edulla 168 € saa opiskella rajattomasti normaalihintaisilla kursseilla niin paljon kuin paikkoja riittää. Ilmoittaudu aktiiviopiskelijaksi 21.8. mennessä.
  • Ilmoittautumisasioissa voi olla myös yhteydessä Hiiden Opiston toimistoon 044 369 1498. Lisätietoja voi kysyä myös sähköpostilla hiidenopisto@lohja.fi>

Ilmoittautumisia ei oteta vastaan etukäteen. Opiskelupaikasta ei lähetetä erillistä kutsua ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä, jos kurssi peruuntuu tai olet saamassa opiskelupaikan varasijalta. Vain riittävä opiskelijamäärä takaa kurssin käynnistymisen.

=> Siirry ilmoittautumiseen

Hiiden Opiston toimisto

Kirkkokatu 6, 08100 Lohja
Sisäänkäynti Laurentius-talon pääovesta A