Hiiden Opiston Yhteislyseon lukion kurssit siirtyvät viikosta 46 alkaen Lyll Rantapuisto 39:ään tai Anttilan kouluun

Hiiden Opiston opetus siirtyy kokonaisuudessaan pois vanhasta Lohjan Yhteislyseon rakennuksesta. Viikosta 46 alkaen uudet opetustilat ovat lukion väistöparakissa, LYLL Rantapuisto 39:ssä. Osa kursseista siirtyy Anttilan kouluun.

Lohjan Yhteislyseon lukion nykyinen rakennus poistuu käytöstä. Hiiden Opiston opetus siirtyy kokonaisuudessaan pois vanhasta rakennuksesta. Viikosta 46 alkaen uudet opetustilat ovat lukion väistöparakissa, LYLL Rantapuisto 39:ssä. Katso kartta tästä. Osa kursseista siirtyy Anttilan kouluun. Poikkeuksena Harmonikkaorkesteri, joka jatkaa vanhassa rakennuksessa syyskauden loppuun. 

Sisätiloissa kuljetaan omilla sisäkengillä tai laitetaan ulkokenkien päälle kenkäsuojat

Sisäänkäynti parakkiin on kaupungin suunnasta kerrostalojen puoleltaLYLL Rantapuisto on ns. puhdas koulu, jonka sisätiloissa ei voi olla ulkojalkineissa. Ovien vierellä on kenkätelineet ulkojalkineita varten. Opiskelijoita ja opettajia kehotetaan tuomaan mukanaan sisäkengät, tai vaihtoehtoisesti käyttämään jalkinesuojia, jotka löytyvät kenkätelineiden luota.

Liikuntarajoitteisten tulee tarkastaa esteettömyys ottamalla yhteyttä opiston toimistoon.  

Sisäänpääsy ovikoodilla väistötila Lyll Rantapuistoon on sama kuin vanhassa lukion rakennuksessa. Kysymyksiin vastaa myös Hiiden Opiston vahtimestari Markku Salo 044 374 0000.

Liitteessä ma 12.11. siirtyvien kurssien opetusluokat LYLL Rantapuisto 39:ssä sekä Anttilan koulussa.

⇒ Tarkista tästä, mitkä kurssit siirtyvät pois lukiolta ja minne