Hiiden opiston sijoituskurssit jatkuvat jälleen!

Tule mukaan Sijoittamisen peruskurssille 7.9.

Käytännönläheisellä Sijoittamisen peruskurssilla käydään läpi sijoittamisen perusasioita eli mitä sijoittaminen on ja mitä sijoittamisella voidaan saavuttaa.  Käsiteltäviä asioita ovat mm.sijoitussuunnitelma, riskienhallinta, sijoitustuotteet ja sijoittajan verotus. Kurssi sopii aloittelijoille ja henkilöille jotka haluavat vahvistaa jo alkanutta sijoitusosaamistaan.

Lokakuussa perehdytään Osakesijoittamiseen 26.10. alkaen

Osakesijoittamisen peruskurssi antaa tarvittavat eväät kun tahdot sijoittaa suoraan pörssiosakkeisiin. Pörssiosakkeet tarjoavat korkeampaa tuotto-odotusta mutta riskitaso on myös korkeampi.  Kurssilla käsitellään mm. kuinka pörssi toimii, miten osakkeen hinta määräytyy sekä osakesalkun ja riskien hallintaa. Kurssi sopii henkilöille jotka ovat suorittaneet sijoittamisen peruskurssin ja/tai omaavat jonkin verran sijoituskokemusta.

 

Kurssien luennoitsijana toimii Harri Viinanen, hän on toiminut Hiiden opistossa sijoituskurssien luennoitsijana lähes kymmenen vuoden ajan ja omaa kymmenien vuosien käytännön kokemuksen sijoittamisesta.

”Sijoitusympäristö on kovin erilainen vuodentakaiseen verrattuna, viime keväänä on nähty jyrkkääkin kurssilaskua pörsseissä ja inflaatiokin on pitkästä aikaa nostanut päätään.  Sijoittaminen on pitkäjänteistä toimintaa ja noudattamalla omaa sijoitussuunnitelmaa ja hallitsemalla riskit voi pitkäjänteinen sijoittaja nukkua yönsä rauhassa ja toimia sijoitustavoitteittensa saavuttamiseksi”, toteaa Viinanen.  ”Hiiden Opiston sijoituskursseilla käsitellään sijoittamisen perusasioita joiden avulla tavoitteellinen ja pitkäjänteinen sijoittaminen on helpompaa. Tervetuloa kursseille!”

Ilmoittaudu mukaan:

Sijoittamisen peruskurssi keskiviikkoisin 7.9. – 12.10 klo 18:00-19:30, Laurentius-koulu, hinta 27€


Osakesijoittamisen peruskurssi keskiviikkoisin 26.10 – 16.11 klo 18:00-19:30, Laurentius-koulu, hinta 21€