Hiiden Opiston kevätnäyttelyt 2021

Hiiden-Opiston-kevatnayttelyt-2021
Hiiden Opiston kädentaitojen ja taideaineiden kevätnäyttelyt ovat esillä pääasiassa virtuaalisesti. Taiteen perusopetuksen lopputyönäyttely esillä myös ikkunanäyttelynä Nummelan ViaDia Senioritalon ikkunoissa.

Hiiden Opiston taideaineiden virtuaalinäyttely

Tervetuloa jo järjestyksessä toiseen virtuaali- näyttelyymme! Esillä on toinen toistaan ilahduttavampia ja taidokkaita teoksia opiskelijoiltamme monenlaisilla tekniikoilla toteutettuna: mm. öljyvärein, akryylein, akvarellein ja raikkaan luovin sekatekniikoin.

Tänä vuonna kursseillamme on tehty taidetta niin luokkatiloissa kuin etänä kotiateljeista käsin, kun monet taidekursseistamme siirtyivät etäopetukseen. On ollut upeaa nähdä, että opiskelijoillamme on riittänyt intoa taiteilla myös kotona, sekä kuinka idearikkain tavoin opettajamme ovat taiteen opetuksen etätunneiksi muuntaneet.

Virtuaalinäyttelymme on jaettuna kahteen muotoon – virtuaaliseen näyttelytilaan sekä kuvagalleriaversioon, käythän katsomassa molemmat!

Taiteen perusopetuksen lopputyönäyttely

Tänä vuonna taiteen perusopetuksestamme valmistui pieni, mutta taitava ryhmä opiskelijoita, joiden persoonalliset ja monipuoliset lopputyöt pääset näkemään tässä virtuaalinäyttelyssä. Jokainen on lähestynyt lopputöitään omaleimaisella tavalla, jokainen erilaisella tekniikalla ja näkökulmalla.
Näyttelyssä kulminoituu neljän vuoden pituinen taideopintojen taival.

Työt ovat esillä myös ikkunanäyttelyssä Nummelan ViaDia Senioritalon ikkunoissa 17.-31.5.2021, Asemantie 1, 03100 Nummela.

⇒Voit osallistua taiteen perusopetuksen lopputyönäyttelyyn myös virtuaalisesti!


Hiiden Opiston kädentaitojen virtuaalinen kevätnäyttely

Tervetuloa katsomaan taitoaineiden käsityökurssien virtuaalista kevätnäyttelyä! Syksyn kurssit toteutuivat lähiopetuksena ja osa kädentaitojen kursseista oli mahdollista toteuttaa kevään aikana etäopetuksena.

Tässä näyttelyssä on pieni osa innokkaiden ja taitavien opiskelijoidemme tekemistä töistä. Tarjolla on hurmaavia värejä, kauniita muotoja ja huolellisesti toteutettuja töitä. Mukana on myös kuvia kokeilullisesta tekemisestä. Virtuaalinäyttely antaa hyvän silmäyksen kädentaitojen monimuotoisesta kurssitarjonnasta.

Tule inspiroitumaan ja suunnittelemaan osallistumista ensi syksyn kursseille!

⇒Kädentaitojen näyttelygalleria