Opiskele avoimessa yliopistossa

yliopistonmäki-suihkulähde-kesa-hanna-oksanen-Turun yliopiston mediapankki
Turun yliopisto, Yliopistonmäen aukio (Kuva Hanna Oksanen / Turun yliopiston mediapankki)

Joustavaa monimuoto-opiskelua omalla paikkakunnalla

Hiiden Opistossa voi opiskella yliopisto-opintoja monimuoto-opetuksena, joka sisältää tuutorin ohjaamaa verkko-opiskelua ja opintoryhmätyöskentelyä. Avoimen yliopiston opintosuoritukset ovat Turun yliopiston tutkintovaatimusten mukaisia opintoja ja suoritetuista opintokokonaisuuksista saa todistuksen. Opinnot on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille koulutustaustasta riippumatta.

Turun yliopisto järjestää avointa yliopisto-opetusta itse ja yhteistyössä eri puolilla Suomea sijaitsevien oppilaitosten kanssa. Tavoitteena on yhdessä oppilaitosverkoston kanssa tuoda opinnot mahdollisimman monen aikuisopiskelijan ulottuville.

Opinnoista kiinnostuneet arvioivat itse edellytyksensä osallistua yliopistotasoisiin opintoihin mm. opinnoissa vaadittavan kielitaidon suhteen. Mikäli opinnoissa vaaditaan edeltäviä opintoja, niistä mainitaan opetusohjelmassa ilmoittautumisohjeiden yhteydessä.

⇒ Lue lisää opiskelusta Turun avoimessa yliopistossa.

Koulutustarjonta 2020-2021

KASVATUSTIEDE: Kasvatustieteen perusopinnot 25 op
PSYKOLOGIA: Psykologian opinnot 15 op

Opintoihin ilmoittaudutaan ensin 1) Hiiden Opistossa ja sen jälkeen Turun yliopiston Avoimen yliopiston 2) Nettiopsu -palvelussa.

Lisätietoja opintoihin ilmoittautumisesta

 

Hiiden Opiston infotilaisuus

Avoimen yliopiston infotilaisuus Teams-kokous
ma 31.8.2020 klo 18.00-19.30.

Osallistumislinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille.