Opinto-ohjelma 2019-2020 on julkaistu

Hiiden Opiston lukuvuoden 2019-2020 opinto-opas on luettavissa sivustolla 1.7. alkaen. Ilmoittautuminen kursseille käynnistyy 6.8. klo 11 ja opinto-opas tipahtaa postiluukusta 18.-28.7. välillä.

Kurssitarjontaan pääset tutustumaan seuraavasti:

=> Selaa opinto-ohjelmaa

=> Selaa opinto-oppaan näköisversiota

=> Lataa Opinto-opas pdf

Ilmoittautuminen käynnistyy seuraavasti:

  • ti 6.8. klo 11- taiteen, näyttämötaiteiden, tanssin ja liikunnan kursseille
  • ke 7.8. klo 11- kielten ja musiikin kursseille
  • to 8.8. klo 11- kädentaitojen, yhteiskunnallisten aineiden ja atk:n kursseille
  • ke 13.11. klo 9- kaikille kevätkaudella 2020 alkaville kursseille

 

Tulevana lukuvuonna opistolla on kaksi arvokasta teemaa: Opistotoimintaa 75 vuotta Lohjalla sekä Hinku-kumppanuuteen osallistuminen. Lukuvuonna 2019-2020 Juhlitaan opiston 75-vuotis synttäreitä ja pohditaan arjen pieniä tekoja ympäristön suojelemiseksi!

Kurssitarjonnasta löytyy niin uutuuksia kuin myös tuttuja suosikkeja. Tulevaisuuden taidetta pääsee tekemään piirtopöydän ja Photoshop -ohjelman avulla, talven pakkasten saapuessa tehdään lumiveistoksia, aina on aikaa opetella ottamaan parempia selfieitä ja hortaherkkuja kurssilla valmistetaan maistuva ateria villivihanneksista. Tutkintotavoitteinen koulutus tarjoaa muun muassa Avoimen yliopiston opintoja ja taiteen perusopetusta.

Heinäkuun ajan voit tutustua tulevaan kurssitarjontaan netissä odottaessasi oppaan saapumista ja ilmoittautumisten alkamista.

Hiiden Opisto palaa kesälomalta 5.8. klo 9. 

Tervetuloa opiskelemaan!